četvrtak, 16. lipnja 2011.

digitalna camera...

trebam Vašu pomoć dragi moji, moj digitalni fotoaparat je OLYMPUS µ DIGITAL 500, model je izašao prije cca. 5 god., za ondašnje potrebe mi je bio super (mislim i danas je), ALI za potrebe snimanja nakita tj. snimanja manjih stvari gdje mi je cilj dobiti što čišću sliku detalja, ovaj aparat i nije najbolje rješenje. Pronašla sam si, meni nekako primamljivi model, a to je OLYMPUS SZ-10 (volim olympus :D, mislim kada bi mogla birati, zaljubljena sam u olympus PEN-a, ALI...!), razlog je cijena i to što ima super zoom, naime može snimati stvari s najmanje udaljenosti 1cm, stavila sam i neke specifikacije i naravno slikicu.


Šta kažete, jel vrijedi i koje aparate Vi koristie?!



 





  • 18x širokokutni optički zoom (28-504mm*)
  • Dvostruka stabilizacija slike
  • 720p HD video zapis i funkcija HDMI kontrole
  • Kompatibilan s Eye-Fi karticama
  • 3D način snimanja
  • Kreativni filtri
Budite spremni za svaku situaciju s ultra-kompaktnim SZ-10 super zoom fotoaparatom. S 18x širokokutnim optičkim zoomom i 3D načinom snimanja fotografija u kompaktnom i elegantnom tijelu ovaj fotoaparat je savršen za sva obiteljska, ali i sportska događanja. Dignite svoje HD video zapise na posve novu razinu s Kreativnim filtrima poput Punka, Fisheyea i Pop Arta. Ali to nije sve! S kompatibilnošću s Eye-Fi karticama ne trebate čekati da bi podijeliti svoje omiljene fotografije s prijateljima preko Facebooka.
Kompaktan i jednostavan za korištenje SZ-10 će uvijek biti uz vas.

*Odgovara 35mm formatu
What do you say, does it worth and which digital camera do you use?

4 komentara:

Anonimno kaže...

Ja bih se odlučila za Olympus:)

Romana kaže...

Ne razumijem se previše u digitalne fotoaparate, ali moja sestra ima Nikon za 11000kn i predobar je, savršena grafika i fotografije su nestvarne koliko su zapanjujuće lijepe. No znam, financijski treba podnijeti teret kupovine digitalca, a u takvoj situaciji sam i sama. Digitalac koji trenutno imam je posuđen, tako da.. Sretna sam dok može biti kod mene! :)
A tebi sretnu kupovinu i odabir želim.
P.S. Predobar poklon za mornarski swap!
Lijepi pozdrav od Ree.. :)

Prirodna kaže...

ja nekako volim Canon iako sam oduvijek bila na Olympusu...trenutno koristim SONY Cybershot, on mi je za prvu ruku dok ne skupim za bolji :) :)

A... nakit kaže...

curke hvala na komentarima, još ću malo pronjuškati... :))

@Rea: hvala, pozz. i tebi... ;)