petak, 24. lipnja 2011.

nepokoreni grad...

sutra (25.06.) u Karlovcu u parku - Šetalištu dr. F. Tuđmana - perivoj, održati će se HAND MADE prodajna izložba - Nepokoreni grad 2011 s početkom u 11 sati i trajati će sve do 18 sati. Iložba je u sklopu šestog izdanja festivala nezavisne kulture Nepokoreni grad, održava se u organizaciji udruge Domaći, od 24.06.-01.07.2011. u Karlovcu. Ukoliko ste u blizini ili "prolazite" svakako navratite, više na linku:

nepokoreni grad

Broj komentara: 5:

Nika kaže...

Jaaako mi je žao da nisam u Karlovcu, inače bih i sama izlagala i upoznale bismo se "face to face". Ovako računam na tebe da ćeš nam prenjeti dio atmosfere i da će to biti izvrsni utisci.

Olija kaže...

Sve što je Nika rekla, rekla bi i ja :)

A... nakit kaže...

evo me curke, nakon dužeg izbivanja, ali malo mi je trebalo odmora od svega, iskreno, kuća poso-poso kuća, hihi, što se tiče Karlovca, meni je bilo super, uživancija, vrijeme pogođeno, smješteno je bilo u parku, znači hladovina, društvo prepre dobro, smijeha do suza, prodaja tako-tako, naime kako je to počelo u 11h, skužile smo da su potencijalni "kupci" došli/prošli ranije, tako da je u popdnevnoj šihti bilo samo šetača... :(
ali ne žalim se jer kada se neke stvari poklope, kao što je bio i taj dan, super izlet, ma jednostavno super..., a prodaja možda negdje drugdje, hm možda ;))

Bi_bop kaže...

slažem se sa Anom...preeee dobro nam je bilo
druge godine idemo ranije,definitivno,da uhvatimo tete koje idu sa punim novčanicima na placu!

A... nakit kaže...

da da, krećemo u 6, pozicionirati ćemo se u 8, kafa u 8.30, a onda, ribarske stolice su naše hehehe, kisi!